Cursus Tekenen voor kinderen :

Paul van der Steen laat uw kind plezier beleven tijdens de cursus TEKENEN VOOR KINDEREN (ca 9-13 jaar), zoals hijzelf al zijn leven lang plezier heeft met een potloodje en papier. Gewoon wekelijks een uurtje tekenen, da’s goed voor de creatieve ontwikkeling van een kind.

Speciale introductieprijs voor de eerste 5 lessen van Paul is €25,00. Data: 7, 14, 21, 28 september en 5 Oktober van 16.00 tot 17.00 uur. 

Uiterlijk voldoen bij de 2e les contant of overmaken op rek.nr. NL20KNAB 0259 8032 78 t.a.v. Bosch Atelier. onder vermelding van tekenles en de naam van uw kind. 

Na deze 5 lessen is er de mogelijkheid om de lessen voort te zetten voor €10,00 per les. Hierbij kunt u gebruik maken van een strippenkaart: u betaalt vooraf op bovenstaande rekening voor bijvoorbeeld 5 keer €50,-, of 10 keer (met korting) €90,-. Overmaken ook hier met vermelding van Tekenles en de naam van het kind.

Voor tekenmateriaal (papier, potloden, stiften ect.) word gezorgd. maar misschien tekent het kind thuis al graag in een schetsboek dat meegenomen kan worden.

Aanmelden en vragen graag via emailadres van Paul: paulvdsteen@planet.nl

PAUL VAN DER STEEN (1954) is geboren en getogen in Deventer, 

studeerde op Kunstacademie Minerva in Groningen, begon er als illustrator te werken voor kinderbladen Okki en Taptoe.

Hij werd daarna, bij verhuizing naar Amsterdam, journalistiek tekenaar bij de hoofdstedelijke krant Het Parool, en heeft nog een aantal jaren in Haarlem gewoond. Hij was jarenlang werkzaam voor de landelijke krant NRC Handelsblad met vrijdagse schrijversportretten.

Daarnaast maakt hij vrije tekeningen: portretjes van ‘Prinsen/Prinsesjes op de Erwt’ zoals hij ze noemt (m/v, en van alle leeftijden), alsook ‘portretten’ van straten waar hij zoal woonde. Zo maakte hij een grote potloodtekening van 1 x 1,5 m. van de Javastraat in Amsterdam, de Nieuwe Groenmarkt in Haarlem, én sinds kort ook het uitzicht op het Lange Molenstraat bij de Olliemölle. Zijn tekenwerk is vanaf 2021 aan de muren van Bosch Atelier te zien https://www.boschatelier.nl/exposities/

In het verleden heeft hij ook langdurig lesgegeven: voor volwassen cursisten aan opleidingen; een jaarlang ook aan studenten van een kunstacademie; en een jaar aan leerlingen van groep 8 op een school. Dit alles in het westen van het land.

Het lijkt hem nu prachtig om onderdeel te zijn van het cultureel aanbod via Bosch Atelier, nu hij sinds een paar jaar in Borculo woont.

BTW nr.: NL003084912B78

KvK nr: 76430146

info@boschatelier.nl

Karin Bosch
06-29430160