Zit jij op de basisschool en hou jij van tekenen en schilderen?

Mijn naam is Linda en ik ben docent beeldende vorming op het voortgezet onderwijs. Naast mijn werk als docent ben ik ook eigenaar van het Talenten Atelier. 

Het Talenten Atelier is een creatief initiatief met een positieve inslag. Ik verzorg tekenworkshops voor kinderen van de basisschool. De nadruk ligt op het ontdekken van en experimenteren met verschillende materialen, zodat je ontdekt wat jij leuk vind om te doen.

Een opdracht duurt meestal 2 á 3 workshops, daarna kan je je werkstuk mee naar huis nemen.

wanneer:

Door een nieuwe fultime baan is Linda helaas gestopt met de tekenlessen. We willen haar hartelijk bedanken voor de leuke, gezellige en inspirerende lessen !

Voor tekenlessen kun je nu terecht bij Paul van der steen

 

De workshops waren op de donderdagmiddag. Voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van 15:00 tot 15:45

Zit je op het voortgezet onderwijs en vind je het leuk om te tekenen en schilderen? Kom dan een keer meedoen bij het TalentenAtelier op donderdagmiddag van 16:00 tot 16:45 Aanmelden of meer info bij Linda 

Kosten:

Het TalentenAtelier werkt met strippenkaarten. Je koopt een strippenkaart van 5 of 10 strippen en deze laat je afstempelen als je naar een workshop komt. De kosten van de materialen zitten bij de strippenkaart in. Een 5-strippenkaart kost 70 euro, een 10-strippenkaart 125 euro

Aanmelden bij :

Lijkt het je leuk om een workshopronde mee te doen? Of ben je benieuwd geworden en wil je graag wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar  talentenatelier@outlook.com . 

Je kan me ook volgen op insta @het_talenten_atelier

Hopelijk zie ik je gauw! Groetjes, Linda 

BTW nr.: NL003084912B78

KvK nr: 76430146

info@boschatelier.nl

Karin Bosch
06-29430160