Over Bosch Atelier

Welkom op deze website, mijn naam is Karin Bosch, ik vertel je graag iets over mijn achtergrond, werk en passies. Waar Bosch Atelier uit voortkomt en waar ik naartoe wil.

Achtergrond

In 1997 ben ik afgestudeerd aan de AKI Kunstacademie afdeling mediakunst en gemengde media en in 1999 heb ik de Master of Fine Arts behaald bij het Dutch Art Institute te Enschede. Hierna ben ik een tijdje zelfstandig kunstenaar en video-editor/fotograaf  bij een multimedia bedrijf geweest. Vanaf 2004 heb ik 13 jaar gewoond en gewerkt op camping D’n Eversman in Noordijk, een mooie plek waar ik o.a. veel kinderactiviteiten heb gegeven. Hier zijn ook onze 4 kinderen opgegroeid. In 2017 heb ik als onderwijsassistent handenarbeidlessen voor groep 1 t/m 8 voorbereid en uitgevoerd. In 2018 ben ik gaan werken bij BSO Natuur-Avontuur te Doetinchem en heb ik het diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker behaald. Sinds enige jaren geef ik als ZZP’er workshops en kunstprojecten op scholen, campings, BSO’s en op locatie.  

Fotografie

Naast creatief samen bezig zijn, werken met kinderen en het actief beleven van de natuur is fotograferen één van mijn andere grote passies. Van jongs af aan haal ik veel voldoening uit het maken van foto’s met mijn kijk op de wereld. Op instagram en deze website kun je daar voorbeelden van vinden.

Broed-, ontmoet- en maakplaats

Een logische en natuurlijke stap in mijn leven is een eigen atelier met fotostudio en workshopruimte. Daarbij droom ik van een plek die een broedplaats is voor nieuwe ideeën en samenwerkingsverbanden tussen kunstenaars, creatievelingen, culturele instellingen en onderwijs. Een inspirerende plek om samen te komen, van elkaar te leren en creatief bezig te zijn en waar we workshops gaan geven, lezingen houden en eigen werk laten zien. De activiteiten richten zich daarbij zowel op volwassenen als op kinderen. Het motto daarbij is leren en ontdekken door te doen en te delen!

De ideale locatie voor wat ik aanduid als broed-, ontmoet- en maakplaats heb ik gevonden in ‘t Spuythuys’ een sfeervol pandje midden in het centrum van Borculo. 11-11-2020 heb ik het gekocht en ik hoop dit plan te kunnen realiseren met familie, vrienden en iedereen die creativiteit een warm hart toedraagt. Na het opknappen van het pand hoop ik in juli 2021 de deuren te kunnen openen. Op facebook kun je de ontwikkelingen volgen.

Krantenartikels

Tubantia: 22-11-2020 en 27-09-2021

Achterhoek nieuws: 15-11-2021

Lees verder: Workshops voor kinderen of  Historie ‘t Spuythuys

Bosch Atelier Borculo

Geopend  v.a. Juli 2021

Nieuwsbrief
binnenkort inschrijven mogelijk

Karin Bosch
06-29430160

info@boschatelier.nl

 

 

KvK nr: 76430146

BTW nr.: NL003084912B78

© 2020 Bosch Atelier