Voor kinderen

Een greep uit de workshops voor kinderen die Bosch Atelier aanbiedt op scholen, BSO’s, campings, feestjes en in eigen atelier. Daarbij ontwikkelt Bosch Atelier (op maat) ook nieuwe creatieve kunstprojecten. Actueel aanbod zie je bij workshops staan of op www.sjorssportief.nl

optie: vraag een PDF aan met het aanbod voor scholen of BSO’s. 

Fotografie

Cyanotype, cursus fotograferen met je mobiel, fotografie challenge, creatieve natuurfotografie, flatlay en een kleine wereld maken.

Video

Lipdub maken, stop motion, greenscreen: loop in je eigen tekening, video en water project, video zelfportret, verhaal van je voorouders, timelapse maken.

Kunst en Creatief

Cyanotype, papierscheppen,  linoleumdruk,  stempels maken, schilderen op textiel, tie dye, knutselen met natuurlijke materialen en workshops in de stijl van kunstenaars zoals Kandinsky, Keith Haring, Andy Warhol en Vincent van Gogh,. 

Bouwen en teambuilding

Bamboestieken‘ Grote bouwwerken maken met bamboestokken  en elastieken.

Workshops in de natuur

Natuurfotografie, landart en aboriginal art, bushcraft en koken op een houtvuur, eetbare natuur, hutten bouwen, knutselen met natuurlijk materialen, natuurklei, jouw krachtstok maken, nestkastjes timmeren,  wilgenvlechten, tekenen en schilderen, natuurdrukken maken.

lees verder: Over Boschatelier of Historie van ‘t Spuythuys & lokatie huren. 

De workshops en projecten zijn straks ook te zien op Instagram en Facebook. Deze social media platforms zijn net als de website nog in ontwikkeling.

BTW nr.: NL003084912B78

KvK nr: 76430146

info@boschatelier.nl

Karin Bosch
06-29430160