Cursus Tekenen voor kinderen :

Lisette Platjouw laat uw kind plezier beleven tijdens de cursus TEKENEN VOOR KINDEREN (ca 9-13 jaar). Gewoon wekelijks een uurtje tekenen, da’s goed voor de creatieve ontwikkeling van een kind.

De tweede reeks, een blok van 10 lessen begint op 1 Februari en loopt tot 12 April 2023. In de Voorjaarsvakantie (1 Maart) is er geen tekenles.

Tijden zijn  van 16.00 tot 17.00 uur.

De kosten voor deze 10 lessen van een uur zijn 100 euro zijn. Dit bedrag kunt u voor de 1e les overmaken op rek.nr. NL20KNAB 0259 8032 78 t.a.v. Bosch Atelier. onder vermelding van tekenles en de naam van uw kind. Om er voor te kunnen zorgen dat we met de lessen uit de kosten komen verlenen we in principe geen restitutie (bijzondere situaties zoals langdurige ziekte daar gelaten). 

Na de 2e reeks v.a. 19 April zal er (bij voldoende deelname) een vervolg van deze tekenlessen zijn. 

Voor tekenmateriaal (papier, potloden, stiften ect.) word gezorgd. maar misschien tekent het kind thuis al graag in een schetsboek dat meegenomen kan worden.

Heeft jouw kind ook interesse? Je kunt 1 of 2 proeflessen proberen voor 10 euro per keer.

Aanmelden en vragen graag via emailadres van Lisette. Email:  lisette@deprocescartograaf.nl 

Even voorstellen:

Hoi, ik ben Lisette Platjouw en ik ben altijd omgeven door tekenspullen en mijn schetsboek. Na opleidingen aan het Grafisch Lyceum Amsterdam, HKU en een opleiding Kunstzinnige Therapie in Leiden ben ik 12 jaar geleden in Barchem beland. Hier woon ik met mijn vriend, katten en kippen naast het mooie bos. Hier ben ik vaak te vinden met mijn schetsboek of fotocamera. Ik heb mijn eigen bedrijf als zakelijk tekenaar en maak tekeningen voor bedrijven, van dingen die meestal te saai zijn om te lezen. Daarnaast geef ik workshops en tekenlessen.

Ik ben dus voor mijn werk en in mijn vrije tijd veel aan het tekenen en wil mijn passie graag overdragen.

Op internet vind je me op www.observatiepost.com en www.deprocescartograaf.nl

Hartelijke groet, Lisette Platjouw

Financiële ondersteuning:


Graag wil ik je er nog op attenderen dat ouders met een laag inkomen via Culturije gebruik kunnen maken van het jeugdfonds sport & cultuur. Dat is een middel waar iedereen die financiële ondersteuning zou willen voor de cursusgelden van hun kind, aanspraak op mag maken. Als je de ouderkaart ( download hier)  mailt naar Joske Elsinghorst van Culturije (j.elsinghorst@culturije.nl), kan zij de bijdrage voor je aanvragen. Ouders die een bijstandsuitkering ontvangen kunnen gebruik maken van de meedoenregeling, maar die vragen je aan via je klantmanager van Fijnder. Ook fijn om ouders hierop te attenderen als je een kindje in de buurt weet die graag tekent, maar waarvan de ouders minder financiële middelen hebben.

BTW nr.: NL003084912B78

KvK nr: 76430146

info@boschatelier.nl

Karin Bosch
06-29430160